Het logo; een creatieve uitwerking van Liesbeth Swinnen

Het logo vertegenwoordigt de creatie van een uniek schilderij, gemaakt door Liesbeth Swinnen. Ze is een Limburgse kunstenares, afkomstig uit Hasselt. Haar werken zijn chique en speels, chaotisch en kleurrijk, maar ook rustig en kleurloos, waardoor zij de perfecte match vormt met Barlisium. In samenspraak hebben we voor iedere locatie gekozen voor een andere kleur dat de locatie representeert. De kleuren versterken de harmonie tussen de locaties (rustgevend, omgeven in de natuur, toegankelijk voor iedereen,…) en Barlisium (ontmoetingsplaats, ontdekken, …).

Het concept

Het zomerbarconcept Barlisium zorgt voor onvergetelijke momenten. Een zomerse hippe bar waar je iedere dag kan genieten van gezellige uurtjes met het hele gezin, collega’s of met vrienden. Barlisium wil er voor iedereen zijn! Een relaxte sfeer, leuk interieur, easy summer beats, live muziek, shared drinks en food.

De essentie: praten, ontdekken, een ontmoetingsplaats waar je samen mooie momenten kan beleven en delen. Dit in een uniek, ruim en ontspannend kader. Onze zomerbar is een feest voor de zintuigen, want het geheel straalt kwaliteit uit in alles wat je ziet, hoort, proeft of ruikt…

Barlisium wordt dé hotspot waar bezoekers kunnen genieten van een lekkere aperitief in de zomerbar, of simpelweg rustig chillen in de zon. Het zomergevoel en de buitenbeleving worden geoptimaliseerd: een mooie, verzorgde bar met volledige aankleding van de zithoeken tot ligzetels en de hapjes en bijhorende drankjes. Alles om het zomergevoel, die Barlisium met zich meebrengt, uit te stralen. Niet onbelangrijk: werken met lokale producten en handelaars is voor ons een prioriteit.

BARLISIUM?

Barlisium wilt er voor iedereen zijn! Elisium betekent mythische plaats als verwijzing naar de unieke locaties in Limburg en het rustgevend gevoel die Barlisium hier uitstraalt. Een relaxte sfeer, leuk interieur, summer beats, shared drinks en food.

Wij willen naar de essentie van gezelligheid: praten, ontmoeten, ontdekken en samen mooie momenten beleven en delen in dit uniek kader. Dat is Barlisium!

In samenwerking met

COMBINEER JE DAG BIJ BARLISIUM

MET EEN LEUKE ACTIVITEIT

Barlisium Martin’s Rentmeesterij

Kasteelstraat 2
3740 Bilzen

Barlisium Bokrijk

Bokrijklaan 1
3600 Genk

Barlisium Steenberg Beach

Dalerweg 1-2
3640 Kinrooi