SHOPPEN IN DE BUURT VAN BARLISIUM

Barlisium Martin’s Rentmeesterij

Shop till you drop in Bilzen centrum. Met meer dan 45.000m² shopplezier kunnen kooplustigen en dagjestoeristen hun hier volledig uitleven! In Bilzen vind je een ideale mix van speciaalzaken en bekende ketens en bruist het voortdurend van het leven. Het kloppend hart van de stad is het marktplein met het oude stadhuis met daarrond talloze gezellige terrasjes. Ook in de Bilzerse deelgemeenten zijn er nog tal van speciaalzaken en leuke winkeltjes te vinden.

Meer over Bilzen? Check www.visitbilzen.be

Barlisium Bokrijk

Met maar liefst 400 winkels en 60.000 m² winkelpret is Genk een heerlijke Limburgse shoppingstad. En als het weer even tegenzit, bezoek je toch gewoon één van de drie overdekte shoppingcentra waar een tal van bekende ketens en locale handelaars zich hebben gevestigd. Maar ook als de zon schijnt, is het de moeite om dit niet over te slaan tijdens een dagje shoppen.

Krijg je nog meer winkelkriebels? In de winkelstraten tussen de Grote Markt en het stadhuis vind je vast iets naar je zin.

Meer over Genk? Check www.visitgenk.be

Of shop je liever in Hasselt, op een boogscheut van Bokrijk vind je een tal van authentieke, heerlijk eigenzinnige Hasseltse adresjes met een uniek winkelaanbod. Winkelen doe je hier trouwens niet alleen in de gevestigde winkelstraten en gezellige zijstraatjes, maar ook aan het water, in het nagelnieuwe stadsdeel de Blauwe Boulevard. Shopplezier gegarandeerd.
Met zijn tal van winkels en nieuwe boulevard, shopplezier gegarandeerd.

Meer over Hasselt? Check www.visithasselt.be

Barlisium Steenberg Beach

Kinrooi is de ideale uitvalbasis voor wandelaars en fietsers. Maar gezellig rondkuieren in de winkelstraten is ook een absolute aanrader. Smaakvolle winkels met verleidelijke etalages en dat allemaal op wandelafstand van mekaar. Een nieuwe outfit met assorti schoenen en handtas, jezelf verwennen met een nieuw parfum of op zoek naar een passend geschenk voor je liefste, zeker weten dat je slaagt in Kinrooi!

Meer over Kinrooi? Check www.visitkinrooi.com
Meer over Maaseik? Check www.visitmaaseik.be

COMBINEER JE DAG BIJ BARLISIUM

MET EEN LEUKE ACTIVITEIT