HUWELIJK & FAMILIE

De mooiste dag van uw leven verdient een uniek en feestelijk decor. Zowel voor een klein gezelschap als voor een grote groep gasten hebben wij een unieke locatie voor een onvergetelijk feest. De hippe loungesfeer van de Janssenzaal voor groepen vanaf 120 personen en de warme gloed van de Club voor de intiemere kleine feesten.

Wij luisteren naar uw wensen en maken hiervan een haalbaar voorstel. Door onze goede voorbereidingen worden alle details besproken en wordt niets aan het toeval overgelaten. U geniet ten volle van het feest, onze event manager neemt u alle zorgen uit handen. Hoe wilt u dat uw feest eruitziet? Vertel het ons en kom vrijblijvend onze zalen bekijken.

CONTACTEER ONS

ONZE LOCATIE

Onze feestlocatie is voorzien van alle modern comfort, privé parking, tuin en verwarmd terras. Een viering of ceremonie, met of zonder DJ, een prachtige omgeving, een indrukwekkend gebouw, een schitterend interieur, een unieke feestzaal, een topkeuken, een supervriendelijke bediening en onklopbare prijzen… Wie een spraakmakend feest wil organiseren kiest voor The Loft!

Babyborrel

Maak van uw babyborrel een unieke mijlpaal in het leven van uw kleine spruit. Verras uw familie, vrienden en kennissen met een toffe en unieke beleving in 1 van onze zalen. Wij bieden speciale formules aan die garant staan voor de perfecte start van het allereerste feest van uw baby!

Communie of lentefeest

Wij voorzien op deze dag kinderanimatie met oa. een kindershow, grime, springkastelen, animatoren en clowns. Ondertussen kan u samen met uw familie en gasten genieten van een uitgebreid buffet dat wij permanent aanvullen. Als u dit wenst, kunnen wij ook het traditionele ijslam voorien. Contacteer ons voor een uitgebreide prijsformule. Reserveer snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Eén keer per jaar, op OLH-Hemelvaart, voorziet The Loft een select feest voor communicanten

Jubileum en verjaardag

U hebt iets te vieren? Een Juileum? U bent jarig? U hebt gewoon zin om te feesten? The Loft is gespecialiseerd in het organiseren van allerhande feesten. U kan het zo gek niet bedenken. Kom vieren in 1 van onze zalen of huur zelfs de volledige locatie af! Niets is ons te gek.

Koffietafel

Bij het verlies van uw dierbare is er naast verdriet ook veel te regelen. Wij nemen u graag de organisatie van de koffietafel uit handen. Wij stellen u een formule voor die u toelaat in alle waardigheid afscheid te nemen van uw familielid, vriend of geliefde…