BUSINESS

Een goed georganiseerd personeelsfeest is een unieke beleving. Een bedrijfsfeest zit vol waarden en fantasie en prikkelt alle zintuigen. Een meeting of receptie is een uitstekend middel om uw boodschap helder over te brengen. De bedoeling is steeds om te inspireren en werknemers en klanten te bedanken. Bij hard werken hoort ook plezier maken. Lekker eten en drinken natuurlijk ook. Wat u ook wenst te organiseren, wij maken het waar!

OFFERTE AANVRAGEN

De kracht van Barlisium

Een geslaagd bedrijfsevent is een aanvulling op uw communicatiestrategie. Hierbij kunnen wij zeker helpen! Wij hebben kennis en materiaal om uw boodschap ook in de aankleding en het thema van uw event door te trekken. Geen wirwar van tussenpersonen en aparte leveranciers, maar 1 aanspreekpunt in het team van The Loft. Onze event manager staat voor u klaar en zorgt vakkundig voor de coördinatie van uw event. U kan zich altijd tot haar richten met al uw wensen en verzoeken.

Wij verzorgen het onthaal, de ontvangst van uw gasten en hun verdere begeleiding doorheen uw feest. Op maat gemaakt drukwerk, aankleding, bloemen, photobooth, banner, gepersonaliseerde gadgets, sfeerverlichting… Voor elk event kan u genieten van de volledige locatie of verschillende zalen, privé parking, tuin en verwarmd terras. The Loft is voorzien van alle moderne comfort en multimedia.

EVENTS

Een “sprankelende” nieuwjaarsdrink in een winterbar. Een “foute” party om de vakantie in te zetten. Een “bohemian” lounge event. Een bedrijfsjubileum, congres, seminarie, productvoorstelling, persbijeenkomst, marketing event… Het kan allemaal. Wij hebben de kennis en ervaring om uw event volledig te organiseren. Binnen het budget dat we samen met u hebben berekend. Met transparante en directe communicatie. Ook tijdens het event houden wij alles onder controle, waardoor u al uw aandacht kan schenken aan uw gasten.

OFFERTE AANVRAGEN